Μου θυμίσαμε ... τηλεπαράθυρο ...

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ntouzenis
More than 150 posts user.

#22 Δημοσίευση από ntouzenis »

max έγραψε:Γιώργο επαναλαμβάνω και ξέρεις ότι και από την προσωπική μας επαφή, ποτέ δεν ανάγκασα ούτε καν ζήτησα (και από σένα που ξέρω ότι έχεις πολύ μεγάλο αρχείο και ειδικά στην παραδοσιακή κρητική μουσική) να μου δώσεις τραγούδια, κατεπέκταση ούτε και αυτή εδώ η σελίδα.
Ο καθένας είναι ελεύθερος εάν θέλει να συνεισφέρει δίνοντας για τους υπόλοιπους, είναι πολύ απλά τα πράματα.
...
Εγινε Μακη, δε λεω για σενα προσωπικα, αλλα για ενα κλιμα που δημιουργηθηκε απο χθες ...
Και γι'αυτο ειπα και για τα 8.000 τραγουδια ... ΟΚ τοσα τραγουδια πηραμε δωρεαν, ε μη θελουμε απο τη μυγα ξυγκι πια !! Καλη τη πιστη και με καλη καρδια, χωρις να χαλιομαστε, οτι ανεβαινει καλως !!
Τι να κανουμε ... και γω ζηταω απο τον Δ.... (γνωστο συλλεκτη φιλο) καποια τραγουδια που μου εχει "ταξει" και ακομα τιποτα ...

Άβαταρ μέλους
Dionisos
More than 50 posts user

Μου θυμίσαμε ... τηλεπαράθυρο ...

#23 Δημοσίευση από Dionisos »

Πλάκα έχει το θέμα!! :?
Επειδή μου χει τύχει ξανά και σε άλλα ποστ. Αυτή τη φορά δεν αντέχω, και το κάνω ξεχωριστό θέμα.
Χτες ρώτησα αν ήξερε κανείς οτιδήποτε για το Ναύτη και το μπουζούκι του και σήμερα μετά από 552 θεάσεις του ποστ, έλαβα 8 απαντήσεις σχετικές, και 15 που έχουν άλλο αντικείμενο. Η πιο πολύ πλάκα είναι ότι κάθε φορά που παίρνω μειλ ειδοποίησης ότι έχει αναρτηθεί σχόλιο, παταώ το λινκ με την εξής απορία. Για να δούμε, θα μάθω κάτι σχετικό με αυτό που ρώτησα ή … κοκορομαχίες. Προσωπικά δικαιολογώ απόλυτα, και το καθένα ξεχωριστά για αυτό που πόσταρε. Είμαι σίγουρος ότι έχει βάσιμους λόγους και τεκμηριωμένη θέση που τον οδήγησε εκεί. Όμως φίλοι να κοιτάμε και το "δια ταύτα"!! Γιατί εγώ να πρέπει να διαβάσω τρεις σελίδες με κόντρες, και μόνο μια που κάποιος λέει κάτι που με ενδιαφέρει, προκειμένου να παρακολουθήσω το ποστ?

Εμένα μου θύμισε τηλεπαράθυρο που ξεκινάνε να μιλάνε για κάποιο θέμα και τελικά καταλήγουν να τσακώνονται οι συμμετέχοντες μεταξύ τους, για άλλο θέμα. Άσχετο με αυτό που κουβέντιαζαν αρχικά. Α, και ακόμα ένα στοιχείο ομοιότητας. Φαίνετε πότε υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και αυτά που πιστεύεις, και πότε κάνεις το δικαστή για να αποδοθεί «δικαιοσύνη»! Και αυτά τα δυο θέλουν προσοχή ….

Αυτά σκέφτηκα..... :) :roll:
Η πειρατία σκοτώνει τις εταιρείες.

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#24 Δημοσίευση από max »

Λοιπόν για να τελειώνει η ιστορία, ας αφήσουμε ήσυχο τον colectorgram, δεν είναι και όμορφο να μπαίνει στη γωνία μετά από αυτό τον καταιγισμό των δημοσιέυσεων. Αν και δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά ξέρω ότι είναι καλός φίλος με φίλους και θαμώνες που έχουν προσφέρει πολλά στην σελίδα και σε μένα με την επαφή μας.

Έχουμε όλο αυτό τον καιρό ακούσει διάφορα και ανά καιρούς διάφοροι συλλέκτες μας ζήτησαν (και ευθέως) να κλείσουμε αυτή τη σελίδα. Γι αυτό και όλο αυτό το κλίμα αλλά πιστέψτε με έχουμε ακούσει πολλά.

Σταματάμε εδώ το θέμα και ας συνεχίσουμε με ό,τι άλλες πληροφορίες έχουμε σχετικά με το θέμα της κουβέντας, τον Κωστή Παπαδάκη ή "Ναύτη".

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από max »

Λες να αντιγράψω όλα τα προηγούμενα άσχετα με το Νάυτη εδώ και να συνεχίσουμε εκεί τα περί του θέματος;

ΘΑΝΑΣΗΣ

#26 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Για να μη χαλάμε το ποστ του Ναύτη , έχει δίκιο ο Διόνυσος και ας μεταφέρει εδώ την υπόλοιπη κουβέντα ο Μάκης . Λοιπόν :
Δυστυχώς δεν ξέρουμε να διαβάζουμε και απαντάμε σε αυτό που νομίζουμε ότι διαβάσαμε και όχι σε ότι διαβάσαμε . Αφορά τα μέλη Μανδραγόρα (είναι και φιλόλογος αν θυμάμαι καλά ) και Ιροδίονα που ανέλαβαν εργολαβικά την υπεράσπιση του φίλου τους σε πράγματα που δεν τον κατηγόρησε κανείς και μάλιστα ο δεύτερος βρίζοντας και χρησιμοποιώντας απαράδεκτες φρασεις που μόνο αυτόν χαρακτηρίζουν (μαλακία , βλαχάκια ,γυναικίστικα ). Κανείς δεν απαίτησε από τον colectorgram να ανεβάσει τραγούδια και μάλιστα σε άριστη ποιότητα , ούτε αμφισβήτησε την αξία του ως συλλέκτη , μπράβο του και μακάρι να υπάρχουν και άλλοι . Επειδή χαρίζει τραγούδια σε φίλους του (γούστο του και δε με αφορά ) δε σημαίνει ότι χαρίζει σε όλον τον κόσμο . Ούτε κανείς τον κατηγόρησε ότι είναι παλιάνθρωπος , τον κατηγόρησαν για κομπασμό κατοχής κάποιων δίσκων που δεν δίνει την δυνατότητα σε μας να τους ακούσουμε σε όποια ποιότητα βρίσκονται και άνευ επεξεργασίας . Ο Ιροδίον πήρε φόρα και άρχισε να μας κοπανάει βρίζοντας και κοροϊδεύοντας τους μη επαγγελματίες κομπιουτεράδες , αυτός επειδή είναι επαγγελματίας και πολύ ειδικός , μπαίνει όμως στη σελίδα και ακούει χωρίς ντροπή και σεβασμό σε τάχα δότες και τάχα συλλέκτες mp3 ,τραγούδια που έχουν ανεβάσει φίλοι της σελίδας ( μεταξύ τους και εγώ ) και πιθανόν πολλά από αυτά να τα κατέβασε αντί να πάει στο φίλο του να τα αντιγράψει . Προσωπικά θεωρώ το ύφος του απαράδεκτο και απαιτώ να ζητήσει από όλους μας αυτός συγγνώμη , αυτός μας έθιξε και κανείς δεν έθιξε τον colectorgram παρά επαναλαμβάνω για τον κομπασμό του ότι έχει το δίσκο .
Υ.Γ. Στο δεύτερο ποστ σου Ιροδιονα στο 3 είσαι εντελώς λάθος δεν μπορώ να δικαιολογήσω το λάθος σου , μόνο ο colectorgram μπορεί .

Μάκης: Μετέφερα εδώ μετά την όλη φασαρία δημοσιέυσεις που ήταν αρχικά στην κουβεντα για το Ναύτη: forum/viewtopic.php?t=2994
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
irodion
Επικοινωνία:

#27 Δημοσίευση από irodion »

Thanks max το σώσες!
Όποτε συνεχίζουμε ακάθεκτοι
Ηρωδίωνας μάρτυρας πολιούχος τις Ύπατης ένας από τους 3 προστάτες τις Φθιώτιδος -το λύσαμε το ορθογραφικό-ιστορικό … σχετικά με τα αλλά ότι η φορά που μάζεψα είναι γιατί έχω άποψη προσωπική για τον συγκεκριμένο και δεν θέλω να τον αδικήσω μαζί σας. Εάν το να κατακρίνεις κάποιον ως ανήθικο, γιατί δεν σου δίνει την ζωή του όλη, δεν είναι μεγαλύτερη βρισιά και θράσος, από αυτά που γράφουν τα δαχτυλάκια μου το άλλος έχει πρόβλημα στην αντίληψη περί διαβάσματος. Γράφονται πράγματα που δεν τον κατηγόρησε κανείς αλλά δεν αναφέρονται αυτά που τον κατηγόρησαν όποτε αντικειμενικά δεν μπορείς να με ψήσεις εφόσον έχω διαβάσει τις 2 προηγούμενες σελίδες του θέματος αυτού! Εκεί μπορώ να δω τουλάχιστον 2-3 αναφορές σε έμπορους συλλέκτες ,διαφημιζομένους συλλέκτες και ανήθικους συλλέκτες … Όσο για το κατέβασμα … δεν χρειάζεται κάτι που μπορώ να το βρω ανά πάσα στιγμή και από οποιονδήποτε υπολογιστή να το κατεβάζω στο δικό μου … τσάμπα χώρος είναι για έναν άνθρωπο που δεν εξαρτάται πλέον από τα pc του και τα αρχεία του..15 έχω και φωτιά να πάρουνε όλα ούτε και θα με νοιάξει … αυτά που έχουν ακούσει τα αυτιά μου και έχουν δει τα μάτια μου και θυμάται το μυαλό μου δεν μπορεί κανείς να μου τα πάρει και τα θεωρώ ποιο σημαντικά από 01001001 σε μηχανήματα.

Προσωπικά συγγνώμη ,για το θάρρος μου να πω αλήθειες που σας πειράζουν …

skiftoulis
More than 50 posts user

#28 Δημοσίευση από skiftoulis »

Κάποιος μπορεί να έκρινε αθροιστικά και όχι μόνο από το δίσκο του Ναύτη.
Δεν είναι πληροφορία για παράδειγμα να βγαίνεις στο καφενείο και να λες ότι το τάδε ακυκλοφόρητο της Νίνου έχει ωραίο βιολί ή:
-Ακούω τώρα το «Μέσα σε χίλια βάσανα» με Ρούκουνα (πριν ανεβεί εδώ).Τι ωραίο τραγούδι!
-Συνομιλητής: Το έχουμε εδώ, να το παραγγείλω στο ράδιο;
-Μπα δε νομίζω…
Αυτά ΔΕΝ είναι πληροφορίες.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”