Ζήτημα διατροφής η σεξουαλική επιλογή
Ζήτημα διατροφής η σεξουαλική επιλογή
Χορτοφάγοι αποφεύγουν τις σεξουαλικές σχέσεις με κρεατοφάγους
ΤΟ ΡΗΤΟ «είμαστε ότι τρώμε» φαίνεται να αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά ολοένα και περισσότερο χορτοφάγοι που αρνούνται να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με συνανθρώπους τους που τρώνε κρέας, χαρακτηρίζοντας τους «νεκροταφεία ζώων», αναφέρει ερευνητής από τη Νέα Ζηλανδία.
Η νέα αυτή αντίληψη που βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση στους χορτοφάγους, εκτός του ότι αρνούνται να φάνε κρέας, αποστρέφονται και τη σεξουαλική επαφή με κρεατοφάγους επειδή το σώμα τους αποτελείται από νεκρά ζώα. Η Άνι Ποτς, υποδιευθύντρια του Κέντρου Ανθρωπολογικών και Ζωικών Μελετών της Νέας Ζηλανδίας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε έρευνα της τον όρο «χορτόφιλος» για να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους.
Στην έρευνα της Ποτς, που περιελάμβανε συνεντεύξεις με 157 χορτοφάγους, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι ενώ θα μπορούσαν να αισθανούν έλξη για κάποιον κρεατοφάγο, θα απέφευγαν τη σεξουαλική επαφή μαζί του. «Δεν θα ερχόμουν σε κανενός είδους σωματική επαφή με κάποιον που το σώμα του αποτελείται από νεκρά σώματα ζώων», δήλωσε χαρακτηριστικά μια συμμετέχουσα στην έρευνα.
Σταμάτησε το σεξ επειδή θέλει να ζήσει 1000 χρόνια!
Ένας άντρας από την Κίνα σταμάτησε να κάνει έρωτα με την γυναίκα του εδώ κα 17 χρόνια επειδή θέλει να ζήσει 1000 χρόνια.Ο κύριος Chen Dong, από την πόλη Chongqing, άλλαξε τον τρόπο ζωής του όταν κάποιος συνάδελφος του είπε ότι θα ζήσει χίλια χρόνια εάν κόψει το σεξ και γίνει χορτοφάγος!
«Τον πίστεψε και από το 1989 τρώμε φαγητά χωρίς κρέας ενώ σταμάτησε να μένει στο ίδιο δωμάτιο με εμένα,» είπε η σύζυγος του Yu Hui. Ο 50-χρονος άντρας δηλώνει πως έχει ανακαλύψει το μυστικό για την αιώνια ζωή!
«Τα απλά γεύματα καθαρίζουν τον οργανισμό ενώ η απουσία από το σεξ μου διαφυλάσσει την ενέργεια μου,» είπε ο κύριος Chen Dong.
Ο 50-χρονος άντρας ζήτησε και πήρε διαζύγιο από την σύζυγο του με την αιτιολογία ότι θέλει να ζήσει μια ήρεμη ζωή αλλά το δικαστήριο τον διέταξε να πληρώσει μια αρκετά μεγάλη διατροφή.
http://typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=70037 (Δείτε και φωτό του Κινέζου εδώ).
Το ζήτημα είναι πως αν δεν πετύχει η συνταγή νεότητος θα κάνει τον Κινέζο !!!
http://www.paso.gr/site/index.php?optio ... 5&Itemid=2
http://www.noikokyra.gr/modules.php?nam ... le&sid=497
- katsabinis
- More than 50 posts user
- Επικοινωνία:
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΟΝ
Καθώς το είπεν κι' ο σοφός
(που μαύρη τύφλα να 'χει!)
"θέλεις δε θες ο έρωτας