Βιντεάκια που μας άρεσαν
Αν οι μουσικοι αυτοί, ιδιαίτερα ο μπουζουξής, είχαν λίγη τσίπα πάνω τους, δεν θα δεχόντουσαν να γίνει έτσι. (Εκτός πια κι αν δεν ήξεραν καν ποιοι είναι αυτοί οι δύο που ήρθαν...Όλα να τα περιμένει κανείς.) Μεροκάματο, ναι μεροκάματο, δεν λέω. Αλλά εδώ φαίνεται να το διασκεδάζουν κιόλας. Όχι κι όλα στο βωμό του μεροκάματου πια...
-
- More than 150 posts user.
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
οπως και να ειχε εν γενει το πραγμα, οταν διπλα σου εχεις ενα Μαρκο και ενα Στρατο δεν μπορεις να μην εχεις σεβασμο...
το ιδιο ισχυεει και σε τωρινες καταστασεις !!!
οκ ο σκηνοθετης μπορει ναθελε μπουχαχα ατμοσφαιρα.. αλλα δεν κολλαει το πραγμα...
Και σε αλλη μια ταινια "παιζει" ο Μαρκος και εκει φαινεται εκτος κλιματος...
παντως ισως να μη γινοταν κι αλλιως... τι δλδ θπρεπε να υποκριθει ;;
εδειξε το πως ενιωθε...
αλλωστε αν ο Μπιθικωτσης δεν πηγαινε να τον βρει το '59 και να ξαναβγει στις εταιρειες κλπ κανεις δεν ξερει τι τελος θα ειχε και πότε...
Αξιζει παντως να (ξανα)διαβασει κανεις τις εικονες του Μπιθικωτση οταν τον ειδε πρωτη φορα εκει γυρω στο 1937 νομιζω στο "Δασος" ή στο Αιγαλεω... το πως και ποσο επηρρεαστηκε !!!
Ntouzeni για ποιά άλλη ταινία μιλάς; Έχω υπόψη μου μόνο σκηνές από τηλεόραση του '70, την ταινία "Μ' αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου", και εκείνο το αφιέρωμα της Γερμανικής τηλεόρασης όπου ο Μάρκος παίζει την Άτακτη. Έχεις κάποιο δείγμα απ' αυτήν;
-
- More than 50 posts user
Ενδιαφέρουσα η περιγραφή του βίντεο απ'αυτόν που το ανέβασε και η αναφορά οτι σε μία επόμενη σκηνή η γυναίκα του Σαββαϊδη τραγουδάει ενα χιτζάζ σαρκί(όποιος έχει την ταινία ας ανεβάσει και αυτό το στιγμιότυπο).
http://www.youtube.com/watch?v=p5l4iXrk3u8
(Κι εδώ παραγκωνισμένοι οι γίγαντες αυτοί. Χειρότερα κι από το Μάρκο και το Στράτο...Άντε τώρα να φανταστεί ο θεατής ποιοι είναι αυτοί οι τρεις "κομπάρσοι"...)