Παρτιτούρες διαθέσιμες
Κάποια στιγμή ξεσπάει φουρτούνα και ρωτά ο βαρκάρης και τους τρεις αν ξέρουν κολύμπι. Οχι, του λένε. "Ααα", τους λέει, "χάνετε ολόκληρη τη ζωή σας".
Έτσι που λέτε.
Οπότε μένει ο αρχικός λόγος πέρα από τον επιπρόσθετο: Λίγο δύσκολο...
Εκτός κι αν έχει κανείς τόσα κέφια που κάτσει και μεταγράψει σε ταμπλατούρα όσες παρτιτούρες τυχαίνει να έχει, για να τις δώσει και σε όσους δεν ξέρουν νότες...
Τι θέλω κι ανακατεύομαι;;; Ούτε νότες ξέρω, ούτε παρτιτούρες έχω, ούτε ταμπλατούρες
Επί τη ευκαιρία, γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να βγάλεις με το αυτί τις μελωδίες, όπως τους χρόνους και τους ρυθμούς;
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε εμένα η στον φίλο sce3ta.georgalasg έγραψε:καλησπερα
ειναι πολυ ευκολο να μαθεις νοτες....
Μη μαθεις χρόνους κλπ αφου με το αυτί θα τα ταιριάζεις...
μονο τις νοτες...
οπου είναι το κυκλακι ....
αν θες μπορω να σου δείξω ....
Εμένα, για να ακριβολογώ στα όσα έγραψα, το πρόβλημα μου δεν είναι να αναγνωρίσω τη νότα πάνω στο πεντάγραμμο, αλλά να μπορώ να διαβάσω το πεντάγραμμο με την ευκολία που διαβάζω την αλφαβήτα, πράγμα που δεν αφορά μόνο τις νότες καθεαυτές αλλά και τα μέτρα, τις χρονικές αξίες κλπ κλπ.
Προφανώς είναι θέμα εξάσκησης, την οποία δεν έχω κάνει, ποιος ξέρει ισως κάποτε ασχοληθώ.
Αν πάλι απευθύνεσαι στον φίλο sce3ta, εννοείται πως δεν μου πέφτει λόγος.
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Απευθυνομαι σε οποιον χρειάζεται βοήθεια...
Φίλε sce3ta αυτες είναι οι νότες...
Μη σε φοβιζουν αν είναι με κενό ή μαυρισμενες, αν εχουν "κοτσανι" ή ποσα "κοτσανια" εχουν....
Αφου ξερεις το τραγούδι σε ενδιαφερει μονο ποια νότα είναι ...
Τι να είναι νουμερα τί να είναι νοτες.... το ιδιο ακριβώς είναι...
Αν βρεις αλλα συμβολα μεσα θα είναι παυσεις που επισης δε σε ενδιαφερουν αφου ξερεις το τραγουδι.
Αν είναι η μια νοτα πανω στην αλλη τις παιζεις μαζί....
κάτι βγάζω και γω με αυτί απλά ήθελα να τσεκάρω και τις παρτιτούρες που υπάρχουν εδώ....