γιατί να με γελάσεις

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
AGIS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 392
Εγγραφή: 05 Φεβ 2005 06:16 pm
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από AGIS »

mortimer έγραψε:Πολύ ωραία εκτέλεση, ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η σελίδα (και ο κόσμος που ανεβάζει) γιατί δεν θα τα ακούγαμε ποτέ αυτά τα πράματα..............
Αυτά θα ήθελα να έχω γράψει κι εγώ στην αρχή. Αλλά καμιά φορά, πότε η κούραση πότε άλλες βιασύνες, κι έτσι παραλείπονται αυτά που νομίζει κανείς πως εννοούνται.

TUXEDOMOON1
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 04 Οκτ 2006 03:02 pm

#9 Δημοσίευση από TUXEDOMOON1 »

Για την Ιστορια
Ο Τζακ Χαλικιας ειχε μπομπινοφωνο την δεκαετια του 50 και ο γυιος του σημερα εχει πανω απο 8 ωρες μουσικη απο το σπτι του.Εκει παιζουν οι εξης.
Τατασοπουλος,Ροζα Εσκεναζυ,Μαρκος Μελκων,,Κωστας Καπλανης,Κωστας Καλυβας,Γιαννης Παπαιωαννου με Ρενα Νταλλια και αλλοι και φυσικα πολυ υλικο με το Τζακ μονο του αλλα και με τον φιλο του Τζακ τον Μαγκα ετσι αναφερεται ο οποιος τον συνοδευει στην κιθαρα.Επισης ο Τζακ ο Μαγκας ειναι αυτος που τραγουδαει και οχι ο Χαλικιας.

boulouti
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2005 09:57 pm
Τοποθεσία: souhdia

γιατί να με γελάσεις

#10 Δημοσίευση από boulouti »

Έχω μιλήσει τώρα με τον γιό του Χαλικιά γιά αυτή ηχογράφηση, και μου είπε ότι, όπως είπε tuxedomoon1, είναι ο Mike Pappas (Mangas) που τραγουδάει και παίζει κιθάρα. Μου είπε ακόμα ότι το τραγούδι όπως ακούγεται στο forum πάει αργά ένα ημιτόνιο, και ότι τα επιφώνηματα δεν υπάρχουνε στην πρωτότυπη μαγνητοταινία που έχει ο ίδιος ο Jack Halikias jr στα χέρια του. Δυλαδή δεν ξέρει ο Τζακ δζούνιορ άπο που κατάγεται αυτό αντίγραφα σε mp3 με τα επιφώνηματα, αλλα θελει να ξέρει. Δυστυχώς δεν είναι κανένας που έχει πρόσβαση σε όλο τον αρχείο του, που έχει τώρα μεταφέρει σε 17 CDs.
Ακόμα άπο αυτό αντίγραφα του "Γιατί να με γελάσεις", και μέρικα τραγούδια σε αποσπάσματα, που έχουν και ο Charlie και η εγγόνι του Χαλικιά, που γνώρισα εδώ στην Σουηδία πριν 6 χρόνια, δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα αντίγραφα πουθενά. Σκέπτομαι ότι μπορεί να κατάγεται αυτό αντίγραφα του "Γιατί να με γελάσεις" άπο καμία περίπτωση στο σπίτι της γυναίκας του Χαλικιά, μετά το θανατό του, άλλα ποιός ξερει;

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: 10 Μάιος 2005 11:51 pm
Τοποθεσία: Ηγουμενίτσα

#11 Δημοσίευση από bill1961 »

Ας ελπίσουμε ότι ο υιός Χαλικιάς (Jack Jr) θα θελήσει και θα μπορέσει κάποτε να κυκλοφορήσει το υλικό που έχει στα χέρια του...

boulouti
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2005 09:57 pm
Τοποθεσία: souhdia

γιατί να με γελάσεις

#12 Δημοσίευση από boulouti »

Βέβαια, συμφωνώ, άλλα δεν θέλει να το κάνει μόνος του και δεν πουλάει φθινά τα δικαιώματα, πιστέψε με! Αν ήμουνα ο George Soros.....

TUXEDOMOON1
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 04 Οκτ 2006 03:02 pm

#13 Δημοσίευση από TUXEDOMOON1 »

Ο Charlie εχει καποια λιγα αποσπασματα που του εγραψε ο γυιος Χαλικιας αλλα κομμενα και σε καμια περιπτωση σαν και αυτο που ακουμε εδω, ειναι τουλάχιστον 30 δευτερολεπτα το καθενα και του τα εχει δωσει σαν ενα μικρο δειγμα.Υπαρχει μπουζουξης σημερα του που τα κομματια αυτα μαζι με αλλα τρια τεσσερα οπως το ζαρι και μια αλλη εκτελεση του μινορε του εχει γραψει παλαιμαχος παλιος ρεμπετης μπουζουξης ,τα οποια με την σειρα του τα ειχε γραψει σε αυτον ο ιδιος ο Τζακ Χαλικιας πιθανως να ερχονται απο εκει μιας το γιατι να με γελασεις ηταν μεσα σε αυτα.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”